Wednesday, October 20, 2010

Mom's Work Never Ends...

Listen ...

Familiar to your ears?

Exasperating?

Wish your mum isn't like that?

This is song is dedicated to my lovely daughter....

Maymun Nalubega-Rozanita Naziwa...

It takes two to play a game well ; may all parents and children clap well...

4 comments:

Mimie.Candy Cane said...

omg kak lang...almost drop my tears.masa kecik dulu selalu memberontak sebab too many rules from my mak.and now i realize that i should thank her for all the rules..

miss her :(

*kena blk kampung ni..

mummy-who-cooks said...

Salam Mimie... semua orang macam tu, k/lang pun macam tu juga dulu. Skrg dah jadi mak, baru tau pengorbanan Mak kita (betul tak EE...?).

P/s: dah boleh dengar dah my daughter's response: "Mummy...What-ever..! :-)

E.d.Y said...

dulu2 edy nakal sngt...my mom selalu pot pet pot pet...itu xboleh, ini xboleh...but bila dah besar, baru realize semua tu mmg untuk kepentingan diri sendiri...

edy ada mak sorang je skrg...mak dah tua...kalau apa2 jadi kat mak edy, edy xtau la macam mana nak face benda tu...harap2 mak edy dipanjangkan usia...dan semoga edy tabah hadapi apa je ketentuaan ALLAH di masa hadapan..

mummy-who-cooks said...

Salam EdY: Sentiasa dan selalulah panjangkan doakan pada Mak & sedekahkan AL-Fatihah pada arwah bapa EdY. Ameen..